Gastro blogeri stasali u tražene promotore

Autor: Marta Duić , 20. ožujak 2016. u 10:18
Autori TOP šest domaćih blogera za Dukat su osmislili 44 autorska recepata

Dukat je svoj Instagram profil subotom prepustio umijeću šest blogera, a kruna suradnje je ograničeno izdanje kuharice s 12 pomno biranih recepata.

Da je internet nepresušan izvor novih prilika za kvalitetan marketing i zanimljive poslovne suradnje dokazali su ovih dana kompanija Dukat i birani domaći gastro blogeri koji su proslavili prvu godinu zajedničkog projekta čiji je light motiv ljubavi prema vrhunskoj hrani i fotografiji.

Druženje se održalo u zagrebačkoj Kuhaoni uz mirise i okuse jela pripremljenih prema autorskim receptima food blogera s kojima Dukat posljednju godinu surađuje. "Sretni smo što imamo priliku podržati blogere, foodije i sve one koji uživaju u pripremi i fotografiranju hrane. Ova je suradnja višestruko korisna, naši blogeri dobivaju vjetar u leđa i podršku da svoj interes i hobi pretvore u nešto više, dok Dukat dobiva suradnike i autorski sadržaj poput recepata i fotografija za svoje digitalne platforme koje su danas sve popularnije", rekla je Elena Wolsperger Dolezil, direktorica korporativnih komunikacija Dukata. Ova je kompanija, pojašnjava, suradnju s odabranim hrvatskim kulinarskim blogerima započela u želji da javnost potakne na pripremu hrane i uživanje u ukusnim jelima.

U posljednjih godinu dana svoj je Instagram profil subotom prepustio umijeću šest blogera, a predstavljena su 44 autorska recepta, od kojih 30 slanih i 14 slatkih jela.  U godinu dana suradnje kulinarski blogeri Sandra Rončević koja stoji iza bloga O slanom i slatkom, Tanja Pastuović Klaić i njezin blog Cookam i guštam, Tamara Ivančić i blog Ave Dulcis, Monika Kos i Stela Fortuna duo s bloga Cup&Cake, Kasandra Draganić i njezin blog Forking Croatia te Mile Butorac i blog Hungry Mile su u skladu s godišnjim dobom, sezonskim namirnicama i paletom Dukatovih proizvoda smišljali originalne autorske recepte i spremali jedinstvena jela.

Povodom prvog rođendana Dukat je predstavio ograničeno izdanje kuharice s 12 odabranih recepata s magnetom na poleđini kako bi se ona mogla postaviti na hladnjak i tako u kuhinji uvijek biti pri ruci. Najavljeno je i kako Dukat nastavlja potragu za ljubiteljima kuhanja i fotografije na svom Instagram profilu, a oni najkreativniji za nagradu će dobiti dvomjesečnu suradnju u sklopu koje će imati priliku predstavljati svoja autorska.

Komentirajte prvi

New Report

Close