Gant predstavio novu globalnu kampanju: “They changed the world. Not the shirt”

Autor: Poslovni.hr , 11. rujan 2015. u 13:36
Foto: YouTube

Poseban gost druženja bio je i mladi znanstvenik i uspješni doktor, voditelj bolnice u Rovinju Marinko Rade kao pravi predstavnik onoga što Gant u svojoj novoj kampanji poručuje.

U opuštenoj atmosferi Apetit Cityja u Zagrebu, 10. rujna odabranim uzvanicima predstavljena je nova kampanja za modnu marku Gant, lansirana u cijelom svijetu na isti dan – 3. rujna 2015. A brojni poznati  uzvanici poput Karoline Kurkove, Kate Bosworth, Rachel Zoe, Olivera Martineza, Henrika Lundqvista i mnogih drugih prisustovali su 10. rujna Gantovom događaju povodom lansiranja nove kampanje u New Yorku za vrijeme trajanja Fashion Weeka. 

Iva Šulentić i Davor Meštrović predstavili su Gant kroz film koji priča autentičnu priču o počecima Ganta davne 1949. godine i kroz novu kampanju u kojoj Gant slavi ljude koji su promijenili svijet, a s kojima dijeli prošlost. Košulja je stavljena u fokus kao poveznica mnogih osoba koje su svojim posebnim stilom, nikad pretjerano obučeni, uspjeli u ostvarivanju svojih želja i ambicija uz veliku strast koju ulažu u ono što vole. Gant je svojom inovativnošću obilježio povijest kao vrhunski proizvođač košulja. Gosti su kroz film imali priliku saznati sve o brojnim inovacijama na košulji u kojima Gantovi kupci uživaju i danas poput savršene button-down kragna, locker loopa, box pleet i mnogih poboljšanja koja Gantove košulje čine odjevnim predmetom koji je ujedno i elegantan i praktičan. Sve uzvanike pozdravio je u ime Ganta član uprave distributera za Hrvatsku i regiju, Paulo Jakačić. Uzvanici su se nakon predstavljanja nove kampanje u odličnom promo videu podružili u opuštenoj atmosferi uz fini brunch! 

Poseban gost druženja bio je i mladi znanstvenik i uspješni doktor, voditelj bolnice u Rovinju Marinko Rade kao pravi predstavnik onoga što Gant u svojoj novoj kampanji poručuje.

„They changed the world. Not the shirt“, poručuje Gant novom kampanjom za ljude koji su autentični i strastveni u onome što rade. S takvim stavom, mijenjaju svijet!

Među poznatim uzvanicima koji predstavljaju Gant lica, osobe koje svojim profilom odgovaraju Gantovoj poslovnoj filozofiji bili su i poznati sportaš, svjetski veslački prvak Valent Sinković. Uz predstavnike tvrtke Gant, predstavnike medija, na zanimljivom druženju bili su i Nevena Rendeli, Vanda Winter, Dubravko Merlić, Nenad Korkut, Oliver Mlakar, Dubravko Šimenc, Bruno Kovačević i mnogi drugi vjerni ljubitelji modne marke Gant koja svoje kupce osvaja inovativnošću i autentičnom kvalitetom.

Komentirajte prvi

New Report

Close