GALERIJA: Obama posjetio popularni restoran i pokušao se ‘švercati’ preko reda

Autor: Poslovni.hr/Hina , 11. srpanj 2014. u 15:57
Foto: Reuters

Stanaru Bijele kuće učinilo se da bi svoj položaj mogao iskoristiti da prije dođe na red u izuzetno popularnom restoranu s mesnim specijalitetima.

Američki predsjednik Barack Obama na vlastitoj je koži u popularnom restoranu Franklin''s u Austinu naučio da pokušaj 'švercanja' preko reda može čovjeka skupo koštati.

Stanaru Bijele kuće učinilo se da bi svoj položaj mogao iskoristiti da prije dođe na red u izuzetno popularnom restoranu s mesnim specijalitetima, u kojem ponekad valja čekati dva do tri sata za narudžbu, pa je ponudio da će platiti obrok obitelji koja je bila pred blagajnom. Kad je obitelj pristala i naručila, Obama je iznenađeno zapitao: "Pa koliko vas ima?"

Bruce Finstad iz Houstona i njegova kći Faith iz Austina iskoristili su predsjednikovu ponudu i naručili kilogram i pol govedine, kilu rebaraca, 250 grama kobasica i 250 grama puretine za obitelj koja je već čekala za stolom.

Ceh je premašio 300 dolara, a pošto je predsjednik posramljeno iz džepa izvukao tek par novčanica od 20 dolara, može biti sretan što je sa sobom ponio i kreditnu karticu. Platio je 'ceh' i brzo nestao iz restorana.

Posjet američkog predsjednika Franklin's je iskoristio da istog popodneva provede anketu s pitanjem gostima treba li Obama ići preko reda ili čekati kao i sav ostali svijet.

Obama, koji se već dugo ne može pohvaliti visokom popularnošću, može biti zadovoljan jer je 145 ispitanika ocijenilo da treba stajati u redu, a 55 a ne treba biti povlašten.

Obama se s 'lunch-paketima' u ruci ukrcao u svoj avion i završio dvodnevno putovanje po Coloradu i Teksasu koje je bilo osmišljeno tako da se što više druži s "običnim Amerikancima".

Komentirajte prvi

New Report

Close