French Store: Gastronomska ponuda Francuske od sad u srcu Zagreba

Autor: Sponzorirani članak , 24. travanj 2014. u 08:00
Press foto

Nedavno otvoren dućan French Store je prvi specijaliziran dućan s francuskim pićima i delikatesama u Zagrebu. Na adresi Bukovačka cesta 25 očekuje vas najbolje od najboljeg iz srca Francuske.

Nedavno otvoren dućan French Store je prvi specijaliziran dućan s francuskim pićima i delikatesama u Zagrebu. Na adresi Bukovačka cesta 25 očekuje vas najbolje od najboljeg iz srca Francuske. Svim ljubiteljima internet kupovine dostupan je i web shop  uz koji je proces kupnje brz, jednostavan i lak te će se u par klikova mišem u vašoj košarici pronaći najfinije od francuskog pića i delikatesa.

Francuska je svjetski poznata po svojoj vrhunskoj gastronomskoj ponudi! Francuska vina i delikatese nezaobilazan su dio ponude najboljih restorana diljem svijeta. Od sada možete i vi uživati u najkvalitetnijim tradicionalnim francuskim proizvodima, vrhunskim vinima, odličnim žestokim pićima, osvježavajućim ciderima, kvalitetnim šampanjcima i pjenušcima, sve to uz poznate francuske delikatese rađene po tradicionalnim recepturama karakterističnim za različite francuske regije! Bogata ponuda French Store-a razlikuje se po tome što nudi za svačiji ukus ponešto, a cijene su prilagođene različitim mogućnostima što čini French Store uvijek dobrom destinacijom kada vam je potrebno kupiti kvalitetan, prigodan i ukusan dar za drage ljude, poslovne partnere ili kada želite odabrati najbolje piće i delikatese za ugodna druženja!

Bogata ponuda

Lijepo uređen interijer French Store-a u skladu s tradicijom malih, tradicionalnih francuskih dućana s pićem i delikatesama ima pravi francuski štih koji čini atmosferu ugodnom. Ljubazno osoblje vrlo rado daje preporuke koja pića i hranu sljubiti kako bi gastronomsko iskustvo bilo što bolje i autentičnije. U French Store-u možete kupiti preko 180 različitih proizvoda iz asortimana hrane i piće. Dućan je poseban po tome što nudi ekskluzivne francuske proizvode po pristupačnim cijenama što ponudu čini privlačnom velikom broju ljudi koji postaju vjerni kupci. Bogata vinska ponuda nudi svim vinoljupcima odlična francuska vina od stolnog do vrhunskog, crna, bijela, rosé i nekoliko organski vrsta.

Od šampanjaca u ponudi su marke Cougnet Weber, Millésime 2008, Brut tradition, Rosé i polusuhi Demi-Sec. Tradicionalno piće regije Normandije su cideri, a u ponudi Frenchs Storea su cideri od jabuke, kruške i posebne organske vrste i odlično su lagano piće za osvježenje u toplije dane. Sve koji vole žestoka pića zadovoljit će ponuda odličnih jakih alkoholnih pića. Poznata francuska regija Cognac poznata je po svojoj tradicionalnoj recepturi za proizvodnju Cognaca u kojem uživaju ljubitelji žestokih pića posebnog, bogatog okusa. U ponudi je i tradicionalni Armagnac, Brandy, Rum, Whisky, likeri, fine i jake rakije poznate u Francuskoj po svom načinu proizvodnje. Ako želite isprobati nešto novo od jakih alkoholnih pića, preporuka French Store-a je poznato francusko piće Absinthe koji će vas iznenaditi svojim specifičnim okusom i posebnim ritualom pripreme.

Zadovoljni, vjerni kupci

Predstavnici gastronomske ponude Francuske u Zagrebu među svojim kupcima imaju najviše onih koji uživaju u vrhunskim vinima, tradicionalnim francuskim paštetama i posebnim delikatesama koje su u Francuskoj poznate pod nazivom rillette i terrine marke „La Belle Chaurienne“, te foie gras marke "Godard" koja je od 1993. osvojila 44 nagrade na natjecanjima kakvoće u Francuskoj.

U ponudi je i više vrsta posebnog octa različitih aroma koji jelima daju poseban okus, tapenada – slasni namaz od maslina po receptu iz Provanse, slatkiši karakteristični za ponudu francuskih dućana, poznati delikatesni francuski senf, mirisni začini od cvijeta soli do harisse.

French Store planira i širenje ponude na odlične sireve po kojima je Francuska poznata kao i širenje postojeće ponude pića i hrane. S obzirom na odlične reakcije kupaca na ponudu u prvom dućanu u Zagrebu, French Store planira proširenje svoje prodajne mreže i na druge gradove, a do tada je svim ljubiteljima dobre hrane i pića na raspolaganju web shop na stranici frenchstore.hr gdje možete obaviti kupnju i priuštiti si nezaboravno gastronomsko iskustvo uz francuske delicije i vrhunska pića jer French Store vas okusima i mirisima svoje bogate ponude vodi na putovanje kroz Francusku.

 

New Report

Close