FOTO: Urbana modna čarolija Hippy Gardena

Autor: Poslovni.hr , 30. rujan 2016. u 09:34
FOTO: Press

Modna revija bit će prikazana u tunelu Grič 6. listopada 2016. u 20:00 sati koji će za tu prigodu postati mjesto novih modernih tendencija.

Dizajnerica modne kuće HIPPY GARDEN, Đurđica Vorkapić poznata je po svom impresivnom vizualnom stvaralaštvu i dizajnu. Za nadolazeću sezonu jesen-zima predstavlja nam jednu novu modernu i urbanu buntovnicu, koja se poput prave rock zvijezde elitističkim pristupom suprotstavlja sveopćoj demokratizaciji mode.

Za fotografiju je zaslužan Šime Eškinja, a naslovno lice kampanje je model Marina Mirt. Šminku potpisuje Nikolina Gega, a frizuru studio Evelin, dok je za styling odgovoran Hippy Garden tim.                      

U kolekciji naziva UNPLUGGED Đurđica je spojila minimalizam s već prepoznatljivim senzualnim modelima. Iako često reflektirajući slobodu duha, a poštujući visoke modne postulate, brend je otišao korak dalje, u smislu pokazivanja nečeg novog i nesvakidašnjeg.      
                               
Modna revija bit će prikazana u tunelu Grič 6. listopada 2016. u 20:00 sati koji će za tu prigodu postati mjesto novih modernih tendencija. 

Komentirajte prvi

New Report

Close