FOTO: Ovog proljeća svi smo zaljubljeni u ELFS nakit

Autor: Poslovni.hr , 20. travanj 2017. u 13:42
Foto: Danijel Galić

Za sve zaljubljenice nakita ELFS je lansirao limitiranu kolekciju nakita od 24K pozlaćenog srebra. Naušnice, prsten, ogrlica i narukvica odražavaju stil moderne ELFS žene. I Ivana Mišerić obožava novu liniju ELFS nakita!

 Kolekcija ELFS nakita  idealna je kako i za trend slojevitog nošenja –layering, tako i sam po sebi svaki komad ostavlja poseban dojam.

Inspiracijom za kolekciju poslužila je ljepota prirodnog kamenja. Ovog su proljeća tako predstavljeni Ametist, Agat i Rozenkvarc.  Svaki kamen ima dušu, a vrijedni su hrvatski majstori unijeli posebnu ljubav u izradu predivnih komada nakita.

Modni dvojac, kao i do sada u svom djelovanju, oslonio se na  proizvodne  kapacitete hrvatskih majstora.  Ocijenite i sami spoj modernog dizajna i tradicije ručnog rada.

Kolekcija je prvi put prikazana na ELFS modnoj reviji 02. Ožujka u Muzeju Automobila Ferdinand Budicki i dostupna u webshopu ELFS.hr i  ELFS poslovnicama u Splitu, Zagrebu,Mostaru i Frakfurtu.

 Ivana Mišerić pojavila se kao zaštitno lice  nove reklamne kampanje nakita ELFS.

Ivana idealno predstavlja ELFS nakit – prirodan, elegantan i jedinstven, namjenjen ženama istančanog ukusa baš poput nje same.

Donosimo Vam slike nakita u crno bijelom izdanju sa upečatljivim potpisom modnog dvojca ELFS.

Ako tražite chic osvježenje Vašem svakodnevnom stilu, pogledajte narukvicu STELLA.

Jednostavna za kombinaciju i layering STELLA ogrlica je idealna da bude Vaš  modni zaštitni znak. Lančić je prilagodljiv na više dužina.

Statement prsten AMAL sigurno ostavlja dojam i privlači komplimente. ELFS preporuka je niz od 3 prstenja za dozu čistog glamura.

Dodajte dozu glamura i zablistajte u AMAL STELLA naušnicama. AMAL STELLA su prave dragulji ELFS kolekcije i zapravo lagane za kombiniranje. Sve oči će biti uperene u Vas kad se odlučite za glamurozne AMAL STELLA naušnice.

Komentirajte prvi

New Report

Close