FOTO: Otvoren My Way bar i restoran

Autor: Poslovni.hr , 30. studeni 2016. u 15:44
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Ponuda hrane bazirana je na domaćoj kuhinji, naglasak je na kvalitetnim sastojcima kontroliranog porijekla i suradnji s domaćim OPG-ovima.

Ljubitelji dobre gastronomske i ugostiteljske ponude dobili su na Cvjetnom trgu novo mjesto okupljanja. Uz novootvoreni My Way bar i restoran na čak tri etaže, a dio inspiracije pronađen je u Harry's baru u Veneciji (od 1931.), bečkom restoranu Zum Schwarzen Kameel (od 1618.) te u Buffet da Pepiiz Trsta (od 1897.).

Ponuda My Way bara i restorana s predivnom terasom i pogledom na zelenu oazu prava je novost i osvježenje u već postojećoj zagrebačkoj ponudi zbog drugačijeg, već pomalo zaboravljenog pristupa u usluzi prema svakom gostu. Na vrhunskoj lokaciji na omiljenom zagrebačkom Cvjetnom trgu može se kušati hrana bazirana na domaćoj kuhinji, a poseban je naglasak na kvalitetnim sastojcima kontroliranog porijekla i na suradnji s domaćim OPG-ovima. Svako ponuđeno meso, povrće i voće te riba imaju svoje „ime i prezime“ koje stoji iza njih kao i poznato porijeklo.

Obitelj Horvatinčić s 40 godina iskustva u ugostiteljstvu predstavila je potpuno novi koncept usluge prema svakom gostu uz pet strofa najpoznatije pjesme My Way legendarnog Franka Sinatre. Sastavni dio ponude ovog bara i restorana je bollito (kuhano meso) koji je po prvi puta dostupan u Zagrebu, sendviči, pršuti i sirevi, slastice, sladoledi i Vergnano kava (udio Arabica kave 80% i 100%), a u restoranu se nude i ostali bestseleri internacionalne kuhinje.

U prizemlju se nalazi café sa vrhunskom ponudom slastica, sladoleda, sendviča, bollita , sireva te pršuta, od kojih se ističu drniški i istarski te San Daniele i Pata Negra Bellota pršuti. Na prvom katu također se nalazi café sa sendvičima i slasticama, dok je na drugom katu smješten restoran s dnevnom ponudom domaćih jela kao što su čušpajzi uz standardne ponudu bestselera internacionalne kuhinje.

U ponudi tako nalazimo mesni i riblji carpaccio, kozice s ušća Neretve, domaću tjesteninu, rižote, malu teleću koljenicu i koljenicu mladog vepra, ali i kelj s faširancima, grah s kobasicama, teleće pečenje s krumpirom i ostale delicije. My Way bar i bistrot svakodnevno je otvoren od 7 do 24, a restoran poslužuje od 12 do 24, dok je nedjeljom zatvoren.

Na otvorenju je uzvanike pozdravio i ugostio predstavnik My Way bara i restorana Krešimir Horvatinčić, predstavnik vrhunskog brenda kave Vergnano Davor Zovko, predstavnik dobavljača pršuta Dall'Ava Massimiliano Plett te arhitekt restorana Walter Gover. 

Komentari (3)
Pogledajte sve

Što se tiče Zagreba, tu mogu reći- da sam pravi seljak, u svezi restorana. Prvo, jedem na Cvjetnom, što Zagrebčani smatraju krajnje neukusnim, jer se samo turisti i ostali izvanturistički posjetitelji tamo slikaju za javnost. Dalje, ne idem doma, ne svratim u neku slastičarnicu..a kako nemam vremena obići,
one malo bolje koje su u pravilu u drugom becirktu Zagreba, mislim po kvaliteti kolača, tako i tu
jedem smeće iz najrazvikanijih slastičarnica, koje je lijepo zapakirano i servirano, a poslije imam problema s vrtoglavicom zbog viška šećera i masti…
Pozdravljamo otvaranje novog restorana. Bolje ikaj -nego nikaj…ako se već nije mogla naći
pogodna naivčina za visoku najamninu, no, na takve delicije tipa, kuhani buncek od friškog dovezenog
pajceka iz renomiranog OPG-a ..neću jesti….jer , smatram- da je područje iz kojeg dolazim nemjerljivo
po kvaliteti proizvedenog i preplaćivanje namirnica, u skučenom ambijentu s pogledom na
suncobrane , ne opravdava cijenu…….
Ipak, zaintrigirale su me složene butelje, pa, možda ih i pogledam…


Opet engleski naziv… zar nemaju neke mašte pa da smisle naziv koji će biti fora i strancima i našima…?

zar su trebali nazvati “horvatinčićevo”, “kod lepog tomeka” ili “kapetanova koliba” ?

Opet engleski naziv… zar nemaju neke mašte pa da smisle naziv koji će biti fora i strancima i našima…?

New Report

Close