FOTO: Fashion romantizam sa Zrinkom Cvitešić

Autor: Poslovni.hr , 18. ožujak 2016. u 12:13
Foto: City Centar One

Fashion romantizam osvojit će naše ulice i ormare, a ključni komadi nalaze se u trgovinama City Centera one East, West i Split.

Pastelne boje, cvjetni uzorci, nježna čipka u kombinaciji s bomber jaknom, mornarski stil i lijep osmjeh – to je modni recept za nadolazeće dane kojega je savršeno predstavila Zrinka Cvitešić za City Center one. Nakon izvrsne i hvaljene suradnje poznate glumice i omiljene shopping destinacije za kolekcije jesen/zima, još jednom se pokazalo da nježnim, romantičnim trendovima koji su 'must have' Zrinka daje poseban šarm i dozu modne individualnosti koja će brzo osvojiti brojne poklonike.

Snimanje je proteklo uz izvrsnu fashion kemiju Zrinkinog dream teama: stilista Roberta Severa, fotografa Marka Grubišića i make up artista Saše Jokovića koja je rezultirala fantastičnim fotografijama u kojima će brojne fashionistice pronaći inspiraciju. Robert nam je otkrio kako ženama nikada ne savjetuje slijepo praćenje trendova već prilagođavanje novih ideja već postojećem stilu u čemu će outfiti koje Zrinka nosi u ovoj kampanji za City Center one biti izvrsna podloga. Make up artist Saša Joković naglasio je kako je za proljeće i ljeto glavni motiv 'manje je više'. Prirodan izgled, uz naglašenije oči za večernji izlazak, ono je što će obilježiti nadolazeće dane, a hair stylist Zvonimir Andrić iz salona Glamour savjetuje što prirodniju kosu, bez strogih formi.

Fashion romantizam osvojit će naše ulice i ormare, a ključni komadi nalaze se u trgovinama City Centera one East, West i Split.

Komentirajte prvi

New Report

Close