Ford se hvali svojim GPS-om: ‘Sada znamo tko sve krši zakon’

Autor: Agencija VLM , 09. siječanj 2014. u 12:22
Jim Farley (Screenshot: YouTube)

Na elektroničkom sajmu CES koji se ovaj tjedan održava u Las Vegasu predstavljen je i niz inovacija iz automobilske industrije. Očita je sve veća integracija automobila i visoke tehnologije. Automobili postaju sve “pametniji”, no koliko će se to svidjeti vozačima?

Na elektroničkom sajmu CES koji se ovaj tjedan održava u Las Vegasu predstavljen je i niz inovacija iz automobilske industrije. Očita je sve veća integracija automobila i visoke tehnologije. Automobili postaju sve "pametniji", no koliko će se to svidjeti vozačima?

Kako prenosi Business Insider, Jim Farley, izvršni potpredsjednik Forda za marketing, prodaju i usluge, na raspravi o privatnosti rekao je kako Ford zahvaljujući GPS-uređajima u automobilima zna kada i gdje vozači prebrzo voze.

Farley je pokušao opisati koliko Ford zna o svojim kupcima i ilustrirati činjenicu da tvrtka koristi vrlo malo tih podataka kako bi izbjegla zabrinutost zbog privatnosti.

– Mi znamo tko sve krši zakon, znamo kad to radite. Imamo GPS u vašem auto, tako da znamo što činite. Inače, te podatke ne dajemo nikome – rekao je Farley na raspravi.

Komentirajte prvi

New Report

Close