Europski H.O.G. Rally vraća se u Hrvatsku

Autor: Poslovni.hr , 02. lipanj 2014. u 13:17
Izvor: www.hogeuropegallery.com/

U Dalmaciji se očekuje dolazak i 10 tisuća međunarodnih članova H.O.G.-a.

Od 12. do 15. lipnja 2014. više od 20 tisuća Harley-Davidson motocikala ponovno će odjekivati obalom Biograda na Moru, koji je ovogodišnji grad domaćin 23. H.O.G. Rallyja (Harley-Davidson Owners Group Rally), priopćili su organizatori.

U Dalmaciji se očekuje dolazak i 10 tisuća međunarodnih članova H.O.G.-a , a Harley- Davidson i Grad Biograd kao organizatori događaja uvjereni su da će svi sudionici i ove godine tijekom boravka iznimno doprinijeti razvoju i turističkoj promociji naše zemlje.

Više od 65.000 ljubitelja legendarnog motocikla posjetilo je 2011. godine prve Croatia Harley Days. Posjetitelje i ove godine očekuje prijateljsko druženje, zabava i brojne aktivnosti na četverodnevnom besplatnom moto spektaklu.

"Europski H.O.G. Rally u 2011. bio je jedan od najuspješnijih i najzabavnijih događaja koje smo ikada organizirali. Pozitivni komentari sudionika i članova H.O.G.-a bili su iznad svih očekivanja, pa i ne čudi što smo oduševljeni jer se vraćamo u Biograd", izjavio je Mike Johnstone, direktor marketinga Harley-Davidson EMEA.

Komentirajte prvi

New Report

Close