ELFS tenisice – zvijezde sezone

Autor: Objava za medije , 26. listopad 2017. u 15:22
FOTO: Press

Nova kolekcija ELFS tenisica pronašla je svoje ekskluzivno mjesto na policama ShoeBeDo dućana

Pred nama su mjeseci kada modni brendovi iz rukava izvlače svoje adute za  sezonu jesen/zima, mnogi zaljubljenici u modu s nestrpljenjem su (do)čekali. Sudeći po najavama, ispred nas je vrijeme promjena, vedrih boja i smjelih kombinacija modnih dodataka koje diktiraju svjetski modni brendovi, a koje svojom ponudom u stopu prati i najpopularniji domaći lifestyle store – ShoeBeDo.
 
Nakon prošlogodišnje uspješne suradnje s jednim od omiljenih domaćih modnih brendova – modnim dvojcem ELFS, suradnja je nastavljena i ove sezone. Tako će se na ShoeBeDo policama ekskluzivno naći nova kolekcija ELFS tenisica s pregršt šljokica, našivenih sjajnih motiva, zanimljivih dezena, naoko nespojivih boja, ali i klasični modeli tenisica u besprijekornoj plišanoj izvedbi sa zanimljivim detaljima koji im daju prepoznatljiv izgled. Jedan od tih detalja je svakako i motiv zvijezde, koji je obilježio modni brend ELFS od samih njihovih početaka, a ove sezone na tenisicama doslovno sjaji punim sjajem.
  
Nova kolekcija tenisica oduševit će sve pobornike sportske elegancije, kao i modne znalce i trendseter(ic)e, svojim razigranim i lepršavim stilom. Tenisice koje možete nositi u svakodnevnoj šetnji parkom, na subotnjoj špici, tijekom nedjeljnog odlaska na tržnicu ili pak u ludom noćnom izlasku, definicija su sportske elegancije, udobnosti i nosivosti u svim prilikama, a može ih se pronaći u svim ShoeBeDo dućanima, kao i na webshopu www.shoebedo.com

Komentirajte prvi

New Report

Close