ELFS predstavlja idiličnu modnu jesen

Autor: Objava za medije , 20. listopad 2017. u 10:41
FOTO: Press

Nakon iznimno uspiješne samostalne revije, najpopularniji domaći modni dvojac predstavlja atmosferičnu kampanju za aktualnu kolekciju snimljenu u netaknutoj prirodi Gorskog Kotara.

Rano jutarnja izmaglica i bajkoviti pejzaž jezera Bajer poslužili su kao idealna kulisa kako bi se dočarala mistična atmosfera hladne jeseni u koju su se sjajno uklopile romantične haljine, luksuzni kaputi  i tople zimske parke.

Kolekcija “Wild Flower” inspirarna je poljskim cvijećem koje predstavlja slobodu i drskost. Motivi poljskog cvijeća provlače se kao štikovi na majicama ili pak kao print na dugim  lepršavim haljinama koji se  kombiniraju sa ženstvenim kaputima ukrašenima raskošnim krznom. Elegantni kaputi dolaze u bezvremenskoj crnoj, klasičnoj boji devine dlake i ove sezone izrazito popularnoj trendovskoj sivoj, a uz njih dizajneri predlažu pleteninu u istom tonu.

Nesputani duh kolekcije kampanjom je ovjekovječio Danijel Galić, a kao poljsko cvijeće zasjala je Anamarija Cajner iz agencije Talia model.

Kreacije modnog dvojca ELFS dostupne su u ELFS dućanima u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Frankfurtu, Mostaru te na www.elfs.hrwebshopu.

Komentirajte prvi

New Report

Close