Ekskluzivnih ’48 sati u Zagrebu’ Mercedes vrti na svome webu

Autor: Poslovni.hr , 07. studeni 2015. u 09:38
Foto: Reuters

Riječ je o ekskluzivnoj reportaži 48 sati u Zagrebu koja se može naći na Mercedesovoj globalnoj internetskoj stranici.

Veliki je Mercedes odao počast Zagrebu stavivši ga u društvo svjetskih metropola poput Porta, Istanbula ili Sydneya. Riječ je o ekskluzivnoj reportaži 48 sati u Zagrebu koja se može naći na Mercedesovoj globalnoj internetskoj stranici. Kako kaže Igor Škunca iz agencije Publicis Worldwide, koja je bila angažirana za reportažu, ovo je prvi takav projekt sniman za globalni Mercedes-Benz. Ističe i malu pikanteriju – Mercedes-Benz zna koristiti otok Pag za snimanja svojih modela.

– Fotograf Davor Manojlović snimao je dva dana, 25. i 26. srpnja. Na fotografijama su dva modela, Marina Štanger, fotomodel i glumica koja je diplomirala na studiju glume pod voditeljskom palicom Rade Šerbedžije te Vitomir Maričić koji je trenutačno na proputovanju "do kraja svijeta" – kaže Škunca za Večernji list. 

– Za snimanja smo birali mjesta koja osobno volimo, a ujedno se uklapaju u Mercedes-Benz kao okruženje, primjerice DežmanBar na mjestu nekada legendarne 13-ice koji vodi proslavljeni Christian Cabalier ili lokaciju Državnog arhiva koji potpisuje arhitekt Rudolf Lubynski – opisuje Škunca. Kontrast arhivu, dodaje, čini Hotel9, koji je uredio arhitekt Ante Vrban, pa onda i Paulinovka stara 165 godina.

Reportažu možete vidjeti OVDJE.

Komentirajte prvi

New Report

Close