Drvored ljubavi – poklonite stablo svojoj ljubavi

Autor: Poslovni.hr , 04. veljača 2017. u 08:03
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Grad Crikvenica može se pohvaliti nizom zanimljivih projekata, no jedan od njih potrebno je istaknuti upravo zato što ljubav prema okolišu i ljubav prema dragim ljudima spaja u jedno.

Kreativan projekt Drvored ljubavi omogućuje da  poklon voljenoj osobi pretvorite u poklon prirodi i gradu Crikvenici.

Na pomno izabranoj lokaciji Grad Crikvenica posaditi će drvored,  a stabla u tom drvoredu ponuditi svim zainteresiranima koji svoju ljubav žele ovjekovječit kupnjom prekrasnog stabla s oznakom zaljubljenih vlasnika.

Prošle godine, povodom Dana zaljubljenih – Valentinova, Grad Crikvenica je osmislio ovaj jedinstveni poklon. Tada je posađen prekrasan drvored tamarisa u Jadranovu, a u hladu stabala iz prošlogodišnjeg Drvoreda ljubavi već će ove godine moći uživati njihovi zaljubljeni vlasnici. Ove godine nastavljaju projekt sadnjom još osam stabala, ovoga puta alepskog bora na atraktivnoj lokaciji šetnice između Crikvenice i Selca,  kazala nam je zamjenica gradonačelnika Silvia Crnić.

Poklon voljenoj osobi, posađeni alepski bor u Drvoredu ljubavi, rast će i trajati kao spomen ljubavi te će time obogatiti floru Crikvenice i uljepšati grad. Alepski bor, drvo je visoko do 20 metara, čiji su deblo i grane često zakrivljeni. Krošnja je kuglastopiramidalna, a u starosti se razvija nepravilno te time privlači poglede.

Drvored ljubavi biti će zasađen u ožujku na lokaciji – plaža Lučica (područje ispod Life centra), uz samo more. Točnu lokaciju možete pronaći na www.gisgradcrikvenica.giscloud.com  na karti Info-Lokacije-Turizam / Drvored ljubavi.

Ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane da se pridruže kreativnom projektu sadnje stabala alepskog bora, odaberu točnu poziciju unutar zadane lokacije, a njihovo stablo Grad Crikvenica označiti će pločicom kao uspomenom ljubavi. Cijena stabla i pripdajuće pločice iznosi 300kn, sve informacije zatražite na adresiinfo@crikvenica.hr.

Komentirajte prvi

New Report

Close