Dođi na ICT Supergirls 2017.

Autor: Poslovni.hr , 25. travanj 2017. u 14:45
Foto: Promo

„Girls in ICT day“ do sada je obilježen u 160 zemalja s više od 7200 događaja u kojem je sudjelovalo preko 244 000 djevojaka i žena širom svijeta.

Poduzeće Lemax treću godinu zaredom organizira event pod nazivom „ICT Supergirls 2017“ povodom međunarodnog “Girls in ICT day” koji se tradicionalno održava u travnju. „ICT Supergirls 2017“ event održat će se u srijedu 26. travnja 2017. s početkom u 12 sati u prostorijama poduzeća. Svrha eventa je ohrabrivanje i poticanje mladih djevojaka da zamisle svoju budućnost u tehnologiji, prepoznaju prilike i prihvate izazove koje ICT industrija nudi.

Kao i prethodnih godina sudionice će imati priliku poslušati zanimljiva predavanja djelatnica Lemax-a te uspješnih poslovnih žena s hrvatske ICT scene –> Mie Biberović – izvršne urednice Netokracije, Ive Biuk – UX dizajnerice u Amphinicy Technologies, Martine Grgić – suosnivačice Smart Lumies-a i Ivane Herceg Batić – voditeljice marketinga za Cedevitu u Atlantic Grupi.

Ove godine u sklopu eventa uveden je mentorski program – inicijativa pokrenuta kako bi se pomoglo djevojkama da se bolje upoznaju s mogućnostima i izazovima poslovnog svijeta, posebice sa zanimanjima unutar ICT-a.

Cijeli event podržavaju različiti sponzori –> Beauty Box i Dr. Theiss, koji će svaku od sudionica nagraditi poklon paketima svojih proizvoda, a nekoliko sretnica imat će priliku besplatno sudjelovati na radionici robotike u organizaciji Gradionice.

„Girls in ICT day“ do sada je obilježen u 160 zemalja s više od 7200 događaja u kojem je sudjelovalo preko 244 000 djevojaka i žena širom svijeta. Zvuči ti zanimljivo? Više informacija o načinu prijave i samom ICT Supergirls 2017 eventu pronađi ovdje.

Tko smo mi?

Lemax je ICT poduzeće osnovano 1990. godine koje se bavi izradom iTravel softvera koji prodajemo na šest kontinenata. Usmjereni smo na izradu kompleksnih rješenja za turističke agencije diljem svijeta te nosimo titulu najboljeg hrvatskog turističkog poslovnog tehnološkog proizvoda (Green Mark). Naša vizija je postati globalni pružatelj vrhunskih rješenja za turističku industriju. Kroz ICT Supergirls event pokušavamo svojim snagama ohrabriti žene u njihovu profesionalnom razvoju te time pridonijeti ICT  industriji koja se svakodnevno bori s manjkom kvalitetnih kadrova.

Za više informacija možete nas kontaktirati na telefonski broj: 01 619 4557 ili na e-mail adresu: ictsupergirls@lemax.net

Komentirajte prvi

New Report

Close