Dječja ronilačka eko-patrola, ronilačko edukativna akcija čišćenja podmorja

Autor: Poslovni.hr , 19. svibanj 2016. u 09:08
FOTO: Press

Više od 50 mališana ovog će vikenda, 21. i 22. svibnja, uz instruktore ronilačkog kluba HRVI Nemo Adriatic, po prvi put, pod punom ronilačkom opremom čistiti podmorje i upoznati čari ronjenja, kao i ljepote hrvatskog podmorja.

Zagrebački holding d.o.o., podružnica Vladimir Nazor u suradnji s partnerom ronilačkim klubom HRVI NEMO – ADRIATIC, članovima specijalističke ronilačke postrojbe za spašavanje iz vode pri Uredu za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba, organizira jedinstvenu i prvu u Hrvatskoj ako ne i u svijetu, ekološku akciju čišćenja podmorja gdje aktivno rone djeca dobi od 7 do 17 godina starosti ( uz Instruktore i voditelje ronjenja) te čiste plažu na lokaciji dječjeg Hostela Stoimena u Crikvenici.

Djeca će imati jedinstvenu priliku upoznati se s načinom čišćenja podmorja, vještinama ronjenja kao i potrebnom opremom.

Predavanje na temu zdrave prehrane,  održat će Mario Valentić, fitness trener, a u cilju smanjenja bolesti uzrokovanih lošom prehranom. Cilj je naučiti djecu da i sama pripremaju zdrave obroke.

Kroz dodatnu edukaciju mladih o važnosti održavanja čistoće mora, podiže se svijest građana, osobito djece i mladih, da se i ubuduće uključuju u zajedničke aktivnosti za dobrobit sviju.  

Komentirajte prvi

New Report

Close