Djeca i stariji spavaju u – Ikei

Autor: Poslovni.hr/Hina , 13. travanj 2015. u 08:17
Foto: Marko Prpić / Pixsell

Jedna sredovječna žena izjavila je da se umorila kupujući u obližnjem trgovačkom centru i da je u Ikeu došla otpočinuti.

Ikea je u Kini zabranila spavanje na izloženim krevetima i kaučima, ali provedba ozbiljno škripi, piše Peking Youth Daily.

Te novine izvještavaju kako su u obilasku Ikeinih centara novinari ustanovili da se kupci uglavnom ne osvrću na uvedeno pravilo pa i dalje spavaju na krevetima i kaučima.

Jedna sredovječna žena izjavila je da se umorila kupujući u obližnjem trgovačkom centru i da je u Ikeu došla otpočinuti. Drži kako su ležajevi u Ikei vrlo udobni što su joj, dodaje, potvrdili i prijatelji, a smatra i da spavači ne bi trebali znatnije utjecati na prodaju.

Novinari Peking Youth Dailyja u Ikei naišli su i na mladu majku kako sjedi uz krevetić dok njezin sinčić blaženo spava. Kaže da je došla u dućan, ali se dijete umorilo pa mora odspavati.

"Kad ste u kupovini s malom djecom, ona se lako umore", rekla je ona.

Ikein djelatnik pak kaže da većinu spavača čine djeca i starije osobe dok njegov kolega tvrdi da kupci jednostavno ne slušaju obavijesti o zabrani.

"Vidite da puno ljudi spava, a to je stvarno teško kontrolirati", kaže on.

Komentirajte prvi

New Report

Close