Decathlon servirao popuste na stolu

Autor: Poslovni.hr , 27. srpanj 2015. u 15:24
Decathlon

Najveći lanac sportske opreme u Hrvatskoj otvara dućan i u Rijeci

U povodu otvaranja svoje prve trgovine u Rijeci i druge u Hrvatskoj,  Decathlon je u subotu, 25. srpnja održao zabavno sportsko događanje „Popust je na stolu“. Tako su ove subote na riječkom Korzu Riječanke i Riječani odmjerili snage u stolnom tenisu na dosad najvećem stolu u Hrvatskoj za kojim istovremeno može igrati i deset ljudi. Kako ovaj zabavan sport  ne zahtjeva veliko predznanje, a sudjelovati mogu svi koji su nešto viši od stola, mnogi posjetioci su se uključili i zaigrali uz voditelja događanja Ivana Vukušića.

Svi sudionici osvojili su brojne popuste koje će moći ostvariti na dan otvorenja za javnost u subotu, 1. kolovoza, u 09.00 sati u Decathlon trgovini, Osječka 67 A, poslovna zona Škurinje. Tom će prilikom Decathlon posjetiteljima priuštiti pravu sportsku avanturu. Naime, posjetioci će se moći okušati u brojnim atraktivnim sportovima i time osvojiti dodatne popuste. U najvećoj trgovini sportske opreme u Hrvatskoj, prisutni će se moći i sami uvjeriti kako Decathlon nudi vrhunsku sportsku opremu za više od 70 sportova po iznimno pristupačnim cijenama, sve pod jednim krovom.

Decathlon Hrvatska poziva sve rekreativce, profesionalce i obitelji koje se bave sportom da se pridruže otvorenju i zabavnom sportskom vikendu te da se među prvima uvjere da je sport zaista dostupan svima. 

Komentirajte prvi

New Report

Close