Cro Cop: Birtija se prodaje kad najbolje ide

Autor: Poslovni.hr , 22. ožujak 2013. u 10:07
Igor Kralj/PIXSELL

S knedlom u grlu Mirko Filipović je odgovarao na najteže pitanje…

Tjedan dana prošlo je otkako je Mirko Filipović postao čovjek koji može reći: Ostvario sam svoj san! Pride naslovu dodao je i pobjedu na K1 World Grand Prix-u 2013, što je kolekcija koju i najveći borci još uvijek mogu tek priželjkivati. Zato se mnogi pitaju – je li došlo vrijeme za odlazak iz svijeta borbi?

Upravo na to pitanje Cro Cop je dugo odgovarao u intervjuu koji je dao za Provjereno Nove TV. 'To je jedna jako teška i mučna tema za mene. Bit će mi to veliki šok i stres kad donesem odluku' priznao je Mirko, ali tu nije stao. 'Birtija se prodaje kad najbolje ide. U prijevodu, treba se čovjek povući kad je na vrhu. Ja sam uspio uzeti taj turnir i, ako ima imalo razuma u meni, tako ću i napraviti. Ali hladne glave želim donijeti tu odluku', rekao je Cro Cop ekipi Provjerenog.

Osvrnuo se i na ozljede koje je na putu do K1 titule zaradio, a koje mu sada ne daju da spava. Bolovi, stres za obitelj, ali i uspjesi koje je disciplinom i napornim radom osigurao sada su na vagi s novim borbama i nastavkom karijere. A kada bude vrijeme za odluku nastaviti ili zauvijek stati, točno zna što će prvo napraviti.

'Ako bude odluka o povlačenju, moram si kupiti jedan drveni čamac i na pecanje. Iako nemam pojam o pecanju, znam da opušta živce. Naučit naučit ću ja to brzo', rekao je Mirko i prisjetio se svog oca koji je u pecanju bio uspješan.

Svome sinu Ivanu, kaže, bit će podrška što god odluči biti u životu. A upravo će Ivan, sudeći po svemu što je rekao dok su zajedno sjedili pred kamerama Nove TV, biti prvi koji će za odluku doznati. 'Kad njemu dam riječ, nikad ga neću slagati. Ma da mi cijeli svijet ponudi, neću, obećao sam njemu. Znam koliki je to stres za njega i koji je to šok', iskreno je rekao Mirko o planovima za odlazak. Cijeli intervju pogledajte ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close