Čileanski veleposlanik pripremio tradicionalno jelo u Sheraton Zagreb Hotelu

Autor: Objava za medije , 22. rujan 2014. u 16:00

Veleposlanik Republike Čile u Hrvatskoj, g. German Ibarra, pripremio je tradicionalno čileansko jelo s izvršnim šefom kuhinje hotela Sheraton Zagreb i najavio Tjedan čileanske kuhinje koji će se održati u Sheraton Zagreb Hotelu.

Veleposlanik Republike Čile u Hrvatskoj,  g. German Ibarra, pripremio je tradicionalno čileansko jelo s izvršnim šefom kuhinje hotela Sheraton Zagreb i najavio Tjedan čileanske kuhinje koji će se održati u Sheraton Zagreb Hotelu

Danas je Veleposlanik Čilea, g. German Ibarra, u novo obnovljenom restoranu Kralj Tomislav hotela Sheraton Zagreb asistirao izvršnom šefu kuhinje hotela, g. Matiji Balentu u pripremi dva  tradicionalna jela Čilea: tatarskom odresku od Jakobovih kapica u umaku od avokada te riblju juhu.

Republika Čile proslavila je 18. rujna 204 godine neovisnosti i samostalnosti, a jedan od načina obilježavanja ovog važnog datuma iz čileanske povijesti je i Tjedan čileanske kuhinje, koji će se održati  u Sheraton Zagreb Hotelu. Hotel dočekuje jesen u novom ruhu, kojem su svjedočili svi uzvanici ovog eventa: u potpunosti su obnovljeni svi javni prostori hotela; restorani, cafei te kongresne dvorane i lobby hotela. Posjetitelje novo uređenog restorana Kralj Tomislav očekuju tradicionalna jela koja obilježavaju čileansku kuhinju, poput juhe „Marina“, pastrve u umaku od vina i vlasca te razni deserti od kvinoje. Tjedan čileanske kuhinje će se održavati od 25. 09. do 02. 10. 2014.  

Gastronomija hotela Sheraton Zagreb je cijenjena među gostima i građanima. Restoran Kralj Tomislav se etablirao kao restoran poznat po iznimnoj domaćoj kuhinji, koja nudi vrhunske autohtone specijalitete, uvijek zanimljive stranim gostima hotela. No, isto tako, restoran  već dugi niz godina ugošćuje Tjedne nacionalnih kuhinja, kada se predstavljaju delicije i poznata jela raznoraznih svjetskih kuhinja. Tjedni nacionalnih kuhinja, poput Tjedna kanadske kuhinje ili Tjedna tajlandske kuhinje, uvijek naiđu na izvrstan odaziv gostiju i građana te će Sheraton Zagreb i dalje podržavati ovakva događanja i ugošćavati Tjedne nacionalnih kuhinja, uz redovnu ponudu autohtonih hrvatskih jela. 

 

Komentirajte prvi

New Report

Close