Cedevita pikulanje – iPhone app

Autor: Sponzorirani članak , 28. rujan 2012. u 15:30
.

Osim što je Cedevita napitak koji će vas osvježiti i dati vam sve potrebne vitamine kako bi osnažili vaš obrambeni sustav u ove jesenske dane ona se bori i protiv dosade.

Upravo za one Cedevota fanove koji vole provoditi svoje vrijeme u zabavi Cedevita je pripremila, besplatnu, iPhone aplikaciju Cedevita pikulanje koja vjerno simulira pravu igru. Za nove tech-generacije tu su detaljna i jasna pravila igre, mogućnost određivanja težine igre, pikule u bojama okusa Cedevite te realistični zvukovi pikulališta. Aplikacija koja je izašla u lipnju ove godine već je prikupila preko 12000, a prosječna ocjena igre je 5.

Aplikacija je osmišljena kao trening platforma koja ima za cilj na jednostavan način naučiti igrače osnova pravila pikulanja kako bi se igra mogla nastaviti na pravom terenu u parku. Moguće ju je igrati sam, ali i sa još 3 igrača što ju čini idealnom aplikacijom za stvaranje novih prijatelja. Rezultate pikulanja igrači mogu staviti i na svoju facebook stranicu i pozvati ostalu ekipu da im se pridruže i pokušaju osvojiti sve pikule. Vratite se u djetinjstvo, naučite svoju djecu ovoj igri ili jednostavno izazovite prijatelje u ovoj zabavnoj igri.

Aplikaciju možete skinuti na app store linku:
http://itunes.apple.com/hr/app/pikulanje/id532476212?mt=8

New Report

Close