Božićni shopping – spas u zadnji čas!

Autor: Sponzorirani članak , 17. prosinac 2014. u 10:36

Božićni blagdani kucaju na vrata i sezona darivanja je u punom zamahu a vama je ponestalo inspiracije?

Božićni blagdani kucaju na vrata i sezona darivanja je u punom zamahu a vama je ponestalo inspiracije? Ne brinite, Instar informatika je pripremila spas u zadnji čas!

Svojim najmilijima poklonite neki od naših 3 top proizvoda za Božić i blagdane

Kingston USB 3.0 stick kapaciteta 32 GB obradovat će sve uzraste, od učenika do djedova i baka. Pohranite glazbu, referate, seminare ili memoriju napunite slikama i uspomenama ovih blagdana te stick poklonite svojim najdražima! Jednostavno i domišljato!

 

Kindle Paperwhite 2 jedan je od najboljih e-čitaća na tržištu i najpoželjniji poklon ove godine. Malen, lagan, izdržljiv, u Kindle se svi zaljube na prvi pogled, što ga čini idealnim poklonom pod svakim borom. Kindle Paperwihte nabavite ekskluzivno u trgovinama Instar Informatike.

 

Tesla H7 tablet novost je na tržištu te brzinom munje osvaja kupce na našim prostorima. Ovaj 7" tablet vrhunskih performansi i nevjerojatno povoljne cijene trenutno je najbolji izbor za sve ljubitelje gadgeta. Full HD rezolucija i Intel Atom procesori samo su neki od aduta ovog odličnog uređaja. Tablet dostojan imena, Tesla H7 je u svom cjenovnom razredu jednostavno nedostižan.

 

Ove godine Instar Božićno iznenađenje riješit će vas muke i strke oko traženja i kupovine poklona. Provedite više vremena uz svoje najmilije i stavite osmijeh na njihova lica. Neka se Instar Informatika nađe na ovogodišnjoj listi za kupovinu.

 

New Report

Close