Novi James Bond već ruši rekorde

Autor: Poslovni.hr/Hina , 01. studeni 2015. u 12:23
Monica Bellucci 'ukras' je Spectre

U samo jednom danu prikazivanja novi film u Britaniji zaradio 9,2 mil. USD.

Novi film o tajnom agentu Jamesu Bondu već ruši rekorde na britanskim kino blagajnama, objavio je Sony Pictures u srijedu. "Spectre", s Danielom Craigom koji četvrti put glumi filmskog junaka, agenta 007,  zaradio je 9,2 milijuna dolara u utorak, prvog dana prikazivanja u Britaniji.

To je najbolji rezultat koji je ijedan film zaradio u utorak u povijesti britanskog 'box officea'. Rezultat "Spectre" bolji je od onoga što je prvog dana prikazivanja u Britaniji zaradio njegov prethodnik "Skyfall", koji je na kraju s 1,1 milijardom dolara na globalnoj razini financijski najuspješniji Bond svih vremena.

U ostalom dijelu svijeta "Spectre" će u distribuciju početkom studenoga. Svjetske pretpremijera bila je u Londonu u ponedjeljak, u film je u nazočnosti glumačke postave promoviran i u Rimu u utorak i u Berlinu u srijedu navečer. Kao odlična reklama pokazala se reakcija glavnog glumca na pitanje novinara kako se snašao u timu sa "starijom damom", kolegicom Monicom Bellucci na što mu je Craig odgovorio: "O čemu pričate, pa pobogu, to je Monica Bellucci!".

Komentirajte prvi

New Report

Close