Bogat program u gradu svjetla i ledene čarolije

Autor: Objava za medije , 08. prosinac 2017. u 11:24
FOTO: Press

Advent u Opatiji vratio je zimsku idilu na raskošno ukrašene opatijske ulice, trgove i parkove.

"Ledena čarolija"  Ljetnu je pozornicu  pretvorila u adventsku bajku s atraktivnim klizalištem okruženim rustikalnim kućicama s raznovrsnom gastronomskom ponudom, prigodnim suvenirima i bogatim zabavnim programom. "Festival Opatija" organizira i školu klizanja pod vodstvom trenera Aleksandera Cara.

Umjetnički paviljon Juraj Šporer, sa susjednim Parkom sv. Jakova, središnje su lokacije Božićnog sajma, izložbe svjetlosnih instalacija Visualia Christmas Parka te Kućice orašara i vilenjaka s kreativnim radionicama i predstavama za djecu. Oni nešto stariji zabavljat će se iza 19 sati uz DJ večeri i nastupe glazbenika raznih stilova. Na Gradskoj tržnici izlažu opatijski obrtnici uz gostovanja popularnih bendova kao što su Elemental ili Mayales.

Večeras u Centru Gervais predstavlja se Magic Musical s Mijom Negovetić, a vikend donosi nastupe grupa kao što su Love Runners i Tri kralja. U subotu ujutro za sve sladokusce održat će se gastromanifestacija „Primorski pijat“, a navečer koncert izvrsne grupe Mayales.

Promocija opatijskog Adventa započela je sredinom listopada u Sloveniji, a u tijeku su i kampanje u Hrvatskoj, Austriji, Italiji i Srbiji. Interes za Najljepši Advent uz more je izuzetno velik, s obzirom da je u programskom dijelu učinjen značajan iskorak.

Komentirajte prvi

New Report

Close