Bila je osuđena na doživotni zatvor, spasila ju je Kim Kardashian, a sad se sprema za pothvat života

Autor: VLM , 01. rujan 2019. u 12:23
Foto: Ron Sachs/DPA/PIXSELL

Kim je na društvenim mrežama objavila video u kojem je model Alice Marie Johnson, žena koja je bila osuđena na doživotni zatvor prije nego su Kim i njen tim odvjetnika uvjerili predsjednika Trumpa da je treba pomilovati.

Kim Kardashian West predstavila je novu liniju odjeće Skims, a javnost je iznenadila odabirom modela koji će je prezentirati.

Naime, Kim je na društvenim mrežama objavila video u kojem je model Alice Marie Johnson, žena koja je bila osuđena na doživotni zatvor prije nego su Kim i njen tim odvjetnika uvjerili predsjednika Trumpa da je treba pomilovati. 

Johnson je veliku kaznu dobila zbog posjedovanja droge, što joj je bio prvi prekršaj. Nakon što je njen slučaj dospio u javnost, postala je svojevrsni simbol borbe za reformu američkog zatvorskog sustava.

U objavljenom videu Johnson je ispričala svoju priču, a Kardashian je opisala kao "ratnog anđela", zbog uloge u njenom oslobađanju iz zatvora. 

– Nisam ni znala tko je Kim Kardashian. Zbog mene je otišla u rat, borila se za moju slobodu – kazala je Johnson, dodajući kako je i njena odjeća "čini slobodnom".

Komentirajte prvi

New Report

Close