Biciklistička utrka za velike i male ponovno na Jarunu

Autor: Poslovni.hr , 03. rujan 2015. u 14:04
Dukat

Sudjelovanje u utrci Zdrava navika je besplatno, a ljubitelje bicikliranja nakon vožnje očekuje zdravi piknik

Vožnja bicikla zabavna je rekreacija prikladna svim uzrastima, amaterima i profesionalcima, a često je i oblik druženja s obitelji i prijateljima. Upravo druženje i dobra zabava očekuju sve koji se prijave na Dukatovu 4. biciklističku utrku Zdrava navika koja će se održati u subotu, 12. rujna na zagrebačkom Jarunu.

Ljubitelji bicikliranja – veliki i mali – mogu se prijaviti u nekoliko kategorija. Rekreativci i iskusni biciklisti natjecat će se u kategorijama Građani i Sportaši, a utrke za djecu okupit će male bicikliste u tri kategorije: Dukatino mali (3-5 godina), Dukatino srednji (6-8 godina) i Dukatino veliki (9-12 godina). Prijaviti se može putem online obrasca na stranici www.dukat.hr do 9. rujna, a sudjelovanje u utrkama je besplatno.

Svi sudionici na dar dobivaju natjecateljsku majicu, a pobjednike utrka očekuju vrijedne nagrade Dukata, DSG bicikala i Terma Sveti Martin. Nakon utrke natjecatelji i posjetitelji moći će uživati u svježim Dukatovim mliječnim proizvodima te voću i povrću na pikniku Zdrava navika.

Dukat organizira ovu utrku već četvrtu godinu zaredom s ciljem promicanja urbanog biciklizma kao ekološki prihvatljivog načina prijevoza te promicanja brige o zdravlju i zdravim životnim navikama. Utrka se i ove godine održava pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba i brojnih partnera te ususret Europskom tjednu mobilnosti.

Više o utrkama dostupno je ovdje ili na Facebook stranici. 

Ovaj je projekt dio programa društvene odgovornosti Dukata koji već niz godina promiče biciklizam kao ekološki prihvatljiv način prijevoza te kao aktivnost koja ima pozitivan utjecaj na zdravlje pojedinaca i obitelji. Promiče ga i među vlastitim zaposlenicima pa je prvi u Hrvatskoj nagrađen certifikatom „tvrtka prijatelj bicikala“.

Komentirajte prvi

New Report

Close