Beyoncin tajni projekt – besplatan

Autor: Marta Duić , 22. travanj 2016. u 11:00
Beyonce je globalno najpopularnija pop zvijezda

Beyoncin Lemonade zvijezda je vikenda posvećenog dugoočekivanim premijerama koje je HBO od petka do nedjelje odlučio emitirati bez naplaćivanja naknada.

Nitko ne zna što je Lemonade, ali svi je nestrpljivo očekuju. Riječ je o misterioznom projektu najpopularnije svjetske pop zvijezde Beyonce koja ga najavljuje već neko vrijeme, ali ne otkriva niti jedan detalj. Tajna će napokon biti otkrivena nadolazećeg vikenda kada će Lemonade biti objavljena na HBO-u i to – potpuno besplatno za sve.

Beyoncin tajni projekt zvijezda je vikenda posvećenog dugoočekivanim premijerama koje je ta televizijska kuća od petka do nedjelje odlučila emitirati diljem svijeta bez naplaćivanja naknada. Gledatelji će tako moći posve besplatno uživati u debitanstkim epizodama novih sezona najpopularnijih HBO-ovih serija poput Game of Thrones, Veep i Silicon Valley, premijeri Jurassic Worlda, ali i prestižnom boksačkom meču između Gennadyja Golovkina i Dominica Wadea za titulu novog svjetskog prvaka srednje kategorije. No, s obzirom na veo tajne kojim je Lemonade obavijet, ta premijera već sad izaziva najviđše pozornosti.

Sjetski mediji naveliko iznose teorije o tome o čemu je zapravo riječ, većina nagađa da je Lemonade novi singl ili čak cijeli album slavne pjevačice, dok neki misle da bi moglo biti riječi i o nekoj vrsti dokumentarno-glazbenog filma. Iako jer pjevačica ovih dana objavila i kratki video "teaser" Lemonadea, ne da se naslutiti ništa konkretno. "Uvijek kada Beyonce ima nov projekt sigurne su dvije stvari. Prvo – cijeli svijet to pozorbno prati. Drugo – uvijek nas iznenadi", uvod je u početak teksta Forbesa u kojem se analizira kakav se materijal možda krije iza neobična naslova. Napominju da je Beyonce na početku godine objavila novi singl Formation i premijerno ga izvela na Super Bowlu, a najavljeno je i da će kroz nekoliko dana krenuti njezina istoimena svjetska turneja. Forbes se dotaknuo i njezina bogatstva, napominjući kako je u 2015. zaradila čak 54,5 milijuna dolara iako je bila riječ o mirnijoj poslovnoj godini, pa nije teško zaključiti kako će uz novu turneju i album ta brojka otići nebu pod oblake. 

Komentirajte prvi

New Report

Close