Bakarski susreti, Cooking show i koncert Begina

FOTO: Press FOTO: Press

Bakar je za predstojeći vikend pripremio niz zanimljivih događaja.

28.7. – petak – „NAPRIJEDOVA NOĆ“ – ODGOĐENO ZA 04.08.2017.

- Fešta u organizaciji NK Naprijed, ODGAĐA se i održati će se 04.08. na nogometnom igralištu Lonja na Hreljinu, u 21:00 h

29. 7. – subota – „BAKARSKI SUSRETI“, COOKING SHOW I KONCERT „BEGINA“

- Natjecanje ekipa, na Žalu ribara, u 18:00 h

- Cooking show, na Žalu ribara, u 21:30 h

- Koncert „Begina“ i fešta uz nastup grupe „Point“, na Žalu ribara, u 23:00 h

U cilju zbližavanja mladih iz svih mjesta u sklopu Grada Bakra, Grad je osmislio manifestaciju po uzoru na nekadašnje Jadranske susrete. 2012. godine uvedene su i igre umirovljenika tako da imamo natjecanje u raznim igrama brzine i spretnosti za dvije generacije. Natjecanje počinje u 18:00 h na Žalu ribara. Snage odmjeravaju podružnice udruge umirovljenika sa područja Grada Bakra, a nakon njih slijedi natjecanje ekipa Bakra, Hreljina, Krasice, Kukuljanova, Škrljeva, Praputnjaka, Zlobina i jedne gostujuće ekipe, a to je ove godine ekipa iz Slovenije iz Lendave. Večer se nastavlja uz feštu do duboko u noć uz Begine i grupu Point.  

Također, ove godine u sklopu Bakarskih susreta imaju i Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova "Moja poduzetna Hrvatska" u suradnji sa Poslovnim dnevnikom, Večernjim listom i 24 sata. Na sajmu će se prezentirati 20-tak izlagača, a Podravka će imati Gastro show, gdje će se podijeliti 600 porcija pašte bolognese.     

Također, biti će organizirana i nagradna igra za posjetitelje sa bogatim nagradama. Prva nagrada je tečaj jedrenja od našeg sponzora Academia Navalis Adriatica.          

 

 

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!