3.000 igračaka za milijun osmijeha!

Autor: Objava za medije , 02. veljača 2017. u 12:16
Foto: Press

Donacija Centra Kaptol i Zagrebačke banke.

Lijepo je primiti dar, no složit ćemo se da je pokloniti i pritom biti nagrađen iskrenim osmjehom puno, puno ljepše! Zato su Centar Kaptol i Zagrebačka banka donirale preko 3.000 igračaka djeci u 15 domova, vrtića i drugih ustanova diljem Hrvatske.

Akcija darivanja, nastala suradnjom Centra Kaptol i Zagrebačke banke, razveselila je brojnu djecu, između ostalih i mališane domova SOS sela Lekenik, Dječjeg doma Ruža Petrović u Puli, Centra za odgoj i obrazovanje djece s posebnim potrebama „Juraj Bonači“ u Splitu. Puni optimizma i poleta, Zabini zaposlenici posjetili su štićenike ustanova te ih obradovali igračkama. Nema djece koja se ne vesele igračkama, ali njihovi osmjesi su ih ganuli do suza.

Ova akcija samo je djelić Zabine dugogodišnje tradicije društveno odgovornog poslovanja. Uz brojne projekte kroz koje je banka uključena u pomaganje društvenoj zajednici, Zaba već desetu godinu zaredom provodi i Program zajedničkog doniranja pod nazivom Gift Matching Programe Riječ je o programu u kojem zaposlenici UniCredita doniraju udruge, a uz potporu Zaklade UniCredit njihove donacije se udvostručuju. Vjerujemo da će slični projekti i dalje djelovati pozitivno na cijelu zajednicu te pomoći onima koji pomoć najviše trebaju.  

Komentirajte prvi

New Report

Close