24sata osvojila čak dvije prestižne novinarske nagrade

Autor: Poslovni.hr , 14. svibanj 2019. u 12:48
Foto: 24sata

Europski novinski kongres održava se od 12. do 14. svibnja u Beču, gdje 500-tinjak europskih glavnih urednika i medijskih menadžera raspravlja o budućnosti medijske industrije.

Čak dvije nagrade dodijeljene su 24sata – jedna je posebno priznanje stručnog žirija za digitalnu transformaciju, u kategoriji digitalnih izdavačkih platformi, a druga je nagrada za kampanju No man’s land, o problemu iseljavanja iz Hrvatske. Direktor Styrije za Hrvatsku Boris Trupčević uime 24sata je u Beču preuzeo nagrade.

"Nagrada koju smo dobili za digitalnu transformaciju pokazuje da 24sata to radi najbolje u Hrvatskoj i regiji, ali i među najboljima u Europi" – kazao je Trupčević koji je na kongresu imao i predavanje o digitalnoj transformaciji čime je dodatno predstavio uspjehe 24sata. Dodao je da ove i brojne druge nagrade koje smo osvojili znače puno za tim koji svaki dan stvara najjači medij u Hrvatskoj. To je dokaz da dugi niz godina 24sata njeguju visoku inovativnost i prate svjetske trendove.

Europski novinski kongres održava se od 12. do 14. svibnja u Beču, gdje 500-tinjak europskih glavnih urednika i medijskih menadžera raspravlja o budućnosti medijske industrije. Najbolji izdavači prezentirat će svoje tiskane i online projekte iz perspektive sadržaja, strategije i dizajna, a osim toga dodjeljuju se europske nagrade za izdavaštvo za najbolje europske časopise, novine i digitalne projekte. 

Čestitamo kolegama iz 24sata na još osvojenih nagrada!

Komentirajte prvi

New Report

Close