12 nevjerojatnih trikova koji će promijeniti vaš život

Autor: Poslovni.hr , 05. svibanj 2015. u 16:15
Foto: Thinkstock

Želite biti bolja i uspješnija osoba, a nikako vam to ne ide za rukom? Možda je vrijeme da promijenite neke stvari jer ništa se ne događa bez razloga.

Nezadovoljni ste životom? Želite biti bolja i uspješnija osoba, a nikako vam to ne ide za rukom? Možda je vrijeme da promijenite neke stvari jer ništa se ne događa bez razloga, piše Večernji list.

Znate kako kažu, svako zašto ima svoje zato. Stoga vam donosimo 12 nevjerojatnih, a zapravo vrlo jednostavnih trikova koji će promijeniti vaš život i učiniti vas mnogo sretnijima i zadovoljnijima.

1. Prestanite pokušavati sve pobijediti. Ovo je najveći izazov za većinu ljudi, no opsesija da u svemu moramo biti najbolji i uvijek u pravu može i loše utjecati na naš život. Idući put kad budete pokušavali dokazati da ste vi u pravu, zastanite, duboko udahnite i zapitajte se: Koga ja to zapravo pobjeđujem? Bilo da je riječ o pobjeđivanju partnera/partnerice, svekrve, punice, brata, sestre, prijatelja, susjeda. Nekad možemo biti puno uspješniji ako se samo prepustimo i uživamo u odnosu s drugima i ne zamaramo se sa svakom sitnicom.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

Komentirajte prvi

New Report

Close