100.000 šalica besplatne kave za građane Zagreba, Splita, Zadra i Osijeka

Autor: Objava za medije , 05. ožujak 2015. u 11:04
Foto: Thinkstock

Kampanja je potaknuta istraživanjima navika ljubitelja kave.

U nesvakidašnjoj kampanji pod nazivom ,,Odvojite dio jutra za sebe'' NESCAFÉ će građane Zagreba, Splita, Zadra i Osijeka tijekom ožujka razveseliti s više od 100.000 šalica kave. 

Kampanja je potaknuta istraživanjima navika ljubitelja kave, koja su pokazala kako su osnovni motivi za ispijanje kave razbuđivanje, pokretanje i podizanje raspoloženja. Stoga je NESCAFÉ Classic odlučio iznenaditi Hrvate kavom i omogućiti im jutarnji trenutak uživanja u omiljenom napitku, na njihovom putu do posla ili pri obavljanju dnevnih aktivnosti. 

Daniel Bilić, poznati hrvatski radijski voditelj, podržao je kampanju: „Za razliku od većine ljudi, moj radni dan započinje u 5 sati ujutro. Zbog toga je za mene jutro bez kave kao radio bez glazbe“.

NESCAFÉ timovi će tako tijekom kampanje patrolirati na frekventnim lokacijama te tramvajskim i autobusnim stajalištima i dijeliti građanima kavu. One najbudnije će nagraditi crvenim šalicama, kavom za pripremu kod kuće ili besplatnom vožnjom taxijem do željenog odredišta, uz šalicu NESCAFÉ Classic kave.

Komentirajte prvi

New Report

Close